Меню

Науково Виробнича Компанія
"Амарант"

Про нас
Ми - родина
Нас називають "амарантануті" і "божевільні" Нами говорили що неможливо зробити олію амаранту холодним віджиманням. Нам говорили, що робити амарантову крупу в світі, де всі знають тільки зерно - неправильно, робити інновацію в інновації - це божевілля.Нас питали "а скільки оліі у вашій оліі?", а ми неодмінно посміхнувшись, пояснювали що все це - олія.Та сама, про яку пишуть в книжках і розповідають детям.Та, яке впливає на здоров'я, а не створює ілюзію. У своїй роботі ми віримо в один простий принцип: що посієш, те й пожнеш. Наші цінності - старі як цей світ. Просто робити те що ти робиш чесно.

Про фабрику
 
 
 
 
Шелушільно-шліфувальна машина
Обладнання, на якому ми виробляємо борошно, пластівці і крупу. Тут відбирається зародок для олії і очищається зерно.
 
Ємність для зерен амаранту, з яких далі буде вироблено масло або сипучі продукти.
 
 
 
 
 
 
 
 
майстерня масла
Самий ласкавий станок - він не нагріває олію вище 40 градусів.
Макуха
При виробництві олії завжди є побічний продукт - макуха. На фото - макуха амаранту
 
 
 
 
Міряємо температуру
Це спеціальний термометр, який вимірює температуру олії усередині станка.
 
 
 
 
Знайомтесь з командою
Працюємо, щоб ви стали здоровішими.
  • Світлана Цоя
    Підтримка клієнтів
  • Дуда Олександр
    Співзасновник і фахівець з вирощування амаранту
  • Сергій Шведов
    Засновник і інженер-технолог
  • Андрій Шведов
    Засновник і директор
  • Ніка Шведова
    Маркетолог
  • Сергій Анікін
    Співзасновник і технолог
Click to order
Made on
Tilda